Nekklachten verhelpen met fysiotherapie

Veel mensen hebben wel eens last van nekklachten, maar gelukkig kan dat met fysiotherapie eenvoudig verholpen worden. Bij Houvast Fysiotherapie in Culemborg kiezen we een behandeling die past bij uw klachten, om zo het beste resultaat te behalen. Onze experts zorgen met hun professionele en persoonlijke aanpak voor een snel herstel van uw nekklachten of andere klachten.

Maak uw afspraak

Fysiotherapie zonder verwijzing

Behandeling bij de praktijk of aan huis

Gespecialiseerd in het behandelen van kinderen

Ga uw nekklachten te lijf met fysiotherapie bij ons in Culemborg

Omdat wij alleen ervaren en gespecialiseerde therapeuten in dienst hebben, bent u bij ons altijd verzekerd van een uitstekende behandeling. Of u nu nekklachten, schouderklachten, knieklachten of andere klachten hebt, bij Houvast Fysiotherapie in Culemborg krijgt u altijd een professionele fysiotherapeut toegewezen die uw klachten uitstekend kan behandelen. Voordat we een behandeling kiezen, gaan we eerst uitgebreid in op uw symptomen. Met behulp van lichamelijk onderzoek en eventueel echografie stellen we de oorzaak van het probleem vast en kiezen we een bijbehorende behandeling.

Neem contact op

Maak een afspraak met een van onze therapeuten

Wilt u graag zo snel mogelijk van uw nekklachten af en denkt u dat fysiotherapie de beste behandeling kan bieden? Maak dan een afspraak met onze praktijk en bespreek uw klachten met een van onze therapeuten. Voor vragen neemt u het best contact met ons op via 0345-512217 of door te e-mailen naar info@fysiotherapieculemborg.nl.