Schouderklachten behandelen met fysiotherapie

Schouderklachten kunnen in het dagelijks leven erg vervelend zijn, waardoor een behandeling met fysiotherapie vaak gewenst is. Met fysiotherapie worden uw klachten onderzocht door middel van lichamelijk onderzoek en eventueel echografie. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld en uitgevoerd om uw klachten zo snel mogelijk te verhelpen. Ontdek de mogelijkheden hiervan bij Houvast Fysiotherapie in Culemborg.

Maak uw afspraak

Fysiotherapie zonder verwijzing

Behandeling bij de praktijk of aan huis

Gespecialiseerd in het behandelen van kinderen

Bij schouderklachten kiest u voor een snel herstel door fysiotherapie

Fysiotherapie is een effectieve manier om bepaalde klachten te behandelen, waaronder schouderklachten, knieklachten, rugklachten en nekklachten. Ervaart u een of meerdere van deze klachten en wilt u deze graag snel herstellen? Dan kunt u ervoor kiezen om een behandeling te starten bij Houvast Fysiotherapie in Culemborg. Een van onze therapeuten gaat met u aan de slag om de schouderpijn zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Daarnaast kunt u voor vele andere diensten bij onze fysio terecht. Wilt u bijvoorbeeld fitnessen met een personal trainer? Ook dan verwelkomen wij u graag.

Neem contact op

Schakel onze hulp in

Heeft u veel last van schouderklachten en wilt u met fysiotherapie de oorzaak aanpakken? Maak dan online een afspraak en kom langs in onze praktijk in Culemborg. U kunt ook eerst contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel daarvoor naar 0345-512217 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapieculemborg.nl.