Contact

Neem contact met ons op voor een afspraak

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Binnen 48 uur een afspraak

U heeft klachten waar u zo snel mogelijk vanaf wilt. Dat begrijpen wij. Daarom proberen we u altijd zo snel mogelijk te helpen. Bel ons, en binnen 48 uur kan uw afspraak plaatsvinden.

Tijdens de eerste dubbele afspraak (50 minuten) bespreken en onderzoeken we uw klachten. Zo brengen we de situatie in kaart, stellen we samen met u een geschikt behandelplan op en is er ruimte voor behandeling.

De vervolgafspraken duren 25 minuten per keer. Tussentijds evalueren we of we met de behandeling op koers liggen, of dat de therapie bijgesteld moet worden. Aan het einde van de behandelreeks evalueren we nogmaals. Wij sturen altijd een eindrapportage naar uw huisarts of specialist. Indien nodig, overleggen we ook gedurende het behandeltraject met uw (huis)arts.

Praktijkinformatie

Folder praktijk

Privacy policy

Belangrijk om te weten

Als u een afspraak heeft gemaakt voor een behandeling raden wij u aan om de onderstaande zaken door te lezen.

Heeft u vragen of bent u ergens niet tevreden over? Bespreek het alstublieft met ons. Indien we het probleem niet onderling op kunnen lossen kunt u zich richten tot de klachtencommissie.

  • Wij verzoeken u vriendelijk om uw legitimatiebewijs, verzekeringspas en een handdoek mee te nemen naar de eerste afspraak.
  • Met nagenoeg alle zorgverzekeraars hebben wij een contract afgesloten. Indien u niet verzekerd bent voor fysiotherapie, gelden onze standaard tarieven.
  • De eerste afspraak is altijd een dubbele afspraak. Zo hebben we voldoende tijd om uw klachten te bespreken, te onderzoeken en behandelen. Tijdens deze afspraak zullen we ook de behandeling en procedure met u doornemen.
  • Vervolgafspraken duren 25 minuten.
  • Neem uw afsprakenkaartje mee bij elke afspraak.
  • Indien gewenst, kunnen afspraken ook buiten openingstijden plaatsvinden.
  • Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak minimaal 24 uur van te voren af. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.
  • Na het afsluiten van de behandelreeks sturen we een schriftelijk verslag naar uw huisarts of specialist. U kunt dit verslag inzien of hier een kopie van ontvangen.
Houvast Fysiotherapie