Verbeter uw lichaamshoudings- en bewegingsgedrag met oefentherapie Cesar in Culemborg

De oefentherapie Cesar in onze fysiotherapie in Culemborg is voor volwassenen met bijvoorbeeld nek-, rug- of schouderklachten bij wie pijnloos bewegen niet meer vanzelfsprekend is. U merkt dan ook hoe vaak u op een dag loopt, bukt of tilt. Iedereen heeft zijn eigen houding en manier van bewegen. Deze gewoontes zijn soms slecht voor uw lichaam. Hierdoor kunnen er rug-, nek- of schouderklachten ontstaan. Onze oefentherapeut neemt uw manier van bewegen onder de loep en leert u zelf de klachten te verminderen en te voorkomen.

Maak uw afspraak

Behandel uw nek-, rug- en schouderklachten middels oefentherapie Cesar in Culemborg

Tijdens de oefentherapie Cesar in onze fysiotherapie in Culemborg zoeken we naar manieren om de onderstaande klachten het beste te kunnen behandelen:

  • Hoofdpijn en spanningsklachten
  • RSI
  • Lage rugklachten
  • Arm-, schouder- en nekklachten
  • Beenklachten

De oefentherapeut van Houvast Fysiotherapie leert u op een goede wijze te bewegen. Dit noemen we effici├źnt bewegen. Hierbij houdt de therapeut rekening met uw leefstijl, lichaamshouding en manier van bewegen tijdens uw dagelijkse bezigheden, zoals fitness en werk.

Cesar fysiotherapie zonder verwijzing

Het voordeel van oefentherapie Cesar is dat u voor deze behandeling, net als bij onze andere vormen van fysiotherapie, geen verwijzing nodig hebt van de huisarts. In het geval van nek-, rug-, schouder- of andere lichamelijke klachten kunt u met onze praktijk in Culemborg gewoon een afspraak maken voor oefentherapie Cesar. Kunt u door uw klachten niet naar onze praktijk komen? Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor thuisbezoek. Of u nu nekklachten heeft of oefeningen voor de rug wilt doen, bij Houvast Fysiotherapie bent u aan het juiste adres.

Maak een afspraak

Heeft u last van nek-, rug-, schouder- of andere klachten en wilt u uzelf daarom door iemand van ons team laten behandelen middels oefentherapie Cesar in Culemborg? Of denkt u baat te hebben bij een ander soort behandeling, zoals oedeemtherapie of manuele therapie? Maak in al deze gevallen een afspraak voor een intake. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0345-512217 of per e-mail via info@fysiotherapieculemborg.nl. Onze specialisten bespreken dan graag met u de mogelijkheden en plannen in overleg een datum in voor de intake.

Download de folder