Verbeter uw lichaamshoudings- en bewegingsgedrag met oefentherapie cesar in culemborg

De oefentherapie Cesar in onze praktijk in Culemborg is voor volwassenen bij wie pijnloos bewegen niet meer vanzelfsprekend is. U merkt dan ook hoe vaak u op een dag loopt, bukt of tilt. Iedereen heeft zijn eigen houding en manier van bewegen. Deze gewoontes zijn soms slecht voor uw lichaam. Hierdoor kunnen er rug-, nek- of schouderklachten ontstaan. Onze oefentherapeut neemt u manier van bewegen onder de loep en leert u zelf de klachten te verminderen en te voorkomen.

Maak uw afspraak

Behandel uw klachten middels oefentherapie cesar in Culemborg

Tijdens de oefentherapie Cesar in Culemborg kijken we naar hoe we de onderstaande klachten het beste kunnen behandelen:

  • Hoofdpijn en spanningsklachten
  • RSI
  • Lage rugklachten
  • Arm-, nek- en schouderklachten
  • Beenklachten

De oefentherapeut van Houvast Fysiotherapie leert u op een goede wijze te bewegen. Dit noemen we efficiënt bewegen. Hierbij houdt de therapeut rekening met uw leefstijl, lichaamshouding en manier van bewegen tijdens uw dagelijkse bezigheden, zoals fitness en werk.

Maak een afspraak

Heeft u last van de bovengenoemde klachten en wilt u uzelf daarom door iemand van ons team laten behandelen middels oefentherapie Cesar in Culemborg? Denkt u baat te hebben bij een ander soort behandeling, zoals oedeemtherapie of manuele therapie? Maak in al deze gevallen een afspraak voor een intake. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0345-512217 of per e-mail via info@fysiotherapieculemborg.nl.

Download de folder