Met een personal trainer in Culemborg presteert u maximaal

Welk doel wilt u bereiken met uw personal trainer in Culemborg? Bij Houvast Fysiotherapie bieden we namelijk ook personal training aan. Samen met onze personal trainer Tina gaat u in Culemborg werken aan uw doel. Bij ieder doel past een specifieke aanpak. Daarom zijn er verschillende personal training-pakketten ontworpen om doelgericht resultaat te boeken.

Maak uw afspraak

Wat is uw uitdaging met onze personal trainer in Culemborg?

Iedereen heeft een eigen persoonlijke uitdaging wat betreft sporten. Wat is uw persoonlijke uitdaging waarbij onze personal training in Culemborg u kan helpen?

  • Wilt u beginnen met bewegen?
  • Zoekt u een leefstijlcoach voor een GLI?
  • Of heeft u wellicht een specifiek sportief doel, zoals het deelnemen aan een marathon of gewichtheffen?

 

Waarom personal training in Culemborg?

Wanneer u kiest voor persoonlijke training met een personal trainer in Culemborg, dan kiest u voor:

  • Trainen op uw eigen niveau: stap voor stap en met een plan op maat
  • 1-op-1-training zonder afleidingen
  • Professionele en enthousiaste coaching van een personal trainer die het beste uit u haalt

Startpakket met coaching van een personal trainer

Om goed van start te gaan, volgt er uit het vrijblijvende kennismakingsgesprek een persoonlijk doel en plan. Samen met onze personal trainer in Culemborg gaat u – afhankelijk van het plan – tien weken werken aan uw persoonlijke doelstellingen.

Fit de zomer in dankzij persoonlijke training in Culemborg

Net even de laatste puntjes op de i zetten? Dit kan met ons pakket ‘Fit de zomer in’. Uniek aan dit pakket is dat er ook een mogelijkheid is om dit samen met iemand anders te doen. Tijdens de duo-training werkt u beiden aan een eigen doel in tien weken. Fitness met de hulp van een personal trainer in Culemborg wordt zo nóg gezelliger en sportiever.

Specifiek doel

Een specifiek doel vergt maatwerk. Met dit pakket, bestaande uit losse sessies, wordt er een speciaal plan gemaakt voor uw einddoel. U wordt dan in staat gesteld om tijdens deze persoonlijke training in Culemborg uw grenzen te verleggen en alles eruit te halen wat erin zit.

Wist u dat

Wist u dat Houvast Fysiotherapie ook behandelingen aanbiedt bij fysieke klachten? Op deze manier vermindert u uw fysieke klachten, zodat u vervolgens zo goed mogelijk kunt presteren tijdens de persoonlijke training met uw personal trainer in Culemborg. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

Ontvang meer informatie over onze personal trainers in Culemborg

Wilt u meer informatie over onze pakketten? Of heeft u een algemene vraag over het concept van een personal trainer bij ons in Culemborg? Neem in dat geval contact met ons op door te bellen naar 0345-512217 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapieculemborg.nl.

Ja, Personal Training is sporten op maat. Dit maakt dat het voor iedereen geschikt is ongeacht leeftijd, geslacht, niveau en doel.

Ja, dat kan tot een maximum van 3 personen

Houvast Fysiotherapie