Personal training waarmee u maximaal presteert

Welk doel wilt u bereiken met uw personal trainer in Culemborg? Bij Houvast Fysiotherapie bieden we namelijk ook personal training aan. Samen met onze personal trainer Tina gaat u in Culemborg werken aan uw doel. Bij ieder doel past een specifieke aanpak. Daarom zijn er verschillende personal training-pakketten ontworpen om tijdens de fitness met begeleiding doelgericht resultaat te boeken.
Maak uw afspraak

Wat is uw uitdaging met de personal trainer in Culemborg?

Iedereen heeft een eigen persoonlijke uitdaging wat betreft sporten. Wat is uw persoonlijke uitdaging waarbij de personal trainer in Culemborg u kan helpen?

  • Wilt u beginnen met bewegen?
  • Bent u toe aan een gezondere leefstijl?
  • Of heeft u wellicht een specifiek sportief doel zoals het deelnemen aan een marathon of gewichtheffen?

Waarom personal training in culemborg?

Wanneer u kiest voor persoonlijke training onder begeleiding van een personal coach in Culemborg, dan kiest u voor:

  • Trainen op uw eigen niveau. Stap voor stap en met een plan op maat.
  • 1-op-1-training zonder afleidingen.
  • Professionele en enthousiaste begeleiding van een personal trainer die het beste uit u haalt.

Startpakket voor fitness met begeleiding

Om goed van start te gaan, volgt er uit het vrijblijvende kennismakingsgesprek een persoonlijk doel en plan. Samen met onze personal trainer in Culemborg gaat u – afhankelijk van het plan – 10 keer werken aan uw persoonlijk doel.

Fit de zomer in dankzij persoonlijke training in culemborg

Net even de laatste puntjes op de i zetten? Dit kan met ons pakket ‘Fit de zomer in’. Uniek aan dit pakket is dat er ook een mogelijkheid is om dit samen met iemand anders te doen. Tijdens de duo-training werken jullie beide aan een eigen doel in 10 weken. Fitness met begeleiding van uw personal trainer in Culemborg wordt zo nóg gezelliger en sportiever.

Specifiek doel

Een specifiek doel vergt maatwerk. Met dit pakket, bestaand uit losse sessies, wordt er een speciaal plan gemaakt voor uw einddoel. U wordt dan in staat gesteld om tijdens deze persoonlijke training in Culemborg uw grenzen te verleggen en alles eruit te halen wat erin zit.

Wist u dat

Wist u dat Houvast Fysiotherapie ook behandelingen aanbiedt bij fysieke klachten? Op deze manier vermindert u uw fysieke klachten, zodat u vervolgens zo goed mogelijk kunt presteren tijdens de persoonlijke training met uw personal coach in Culemborg. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

 

Meer informatie over een personal trainer in culemborg?

Wilt u meer informatie over onze pakketten? Of heeft u een algemene vraag over fitness met begeleiding van een personal coach in Culemborg? Bel ons dan via 0345-512217 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapieculemborg.nl.