Vind een leefstijlcoach voor een GLI

Als u een leefstijlcoach zoekt voor een GLI (gecombineerde leefstijlinterventie), kunt u bij ons in Culemborg terecht. Onze experts helpen u graag om een gezondere leefstijl aan te nemen om uw overgewicht te verhelpen. Door onder begeleiding van onze professionals te sporten, boekt u gegarandeerd resultaat en voert u effectief gedragsveranderingen door.

Maak uw afspraak

Onze leefstijlcoach in Culemborg geeft u een effectieve GLI

Voor een GLI heeft u een leefstijlcoach nodig. Bij Houvast Fysiotherapie in Culemborg vindt u gegarandeerd een leefstijlcoach die u kan helpen gezondere gewoontes op te pakken. Door individuele training te volgen ontvangt u begeleiding die bij u en uw doelen past. U ontvangt advies over gezonde voeding en eetgewoonten, maar u wordt ook begeleid bij fitness-sessies. Doordat u individuele coaching ontvangt, vergroten we de kans op een succesvolle GLI. Daardoor helpen we u met een gezondere leefstijl waarbij overgewicht verleden tijd wordt.

Een personal trainer

Het is bij ons ook mogelijk om begeleiding te ontvangen van een personal trainer. Deze sessies worden aangepast op uw niveau en uw doelen. Daarnaast traint u zonder afleiding door andere sporters, zodat u het meeste uit uw sessies haalt. Dankzij de professionele begeleiding bereikt u gegarandeerd uw doelen.

Informeer naar onze behandelingen

Wilt u de hulp van een leefstijlcoach voor een GLI bij ons in Culemborg? U ontvangt gegarandeerd passende hulp van ons team professionals. Dankzij deskundig advies over voeding, eetgewoontes en beweging krijgt u een gezondere leefstijl en verliest u overgewicht. Plan een afspraak in door te bellen naar 0345-512217 of door een e-mail te sturen naar info@fysiotherapieculemborg.nl.

Houvast Fysiotherapie