Fitness: sporten onder deskundige begeleiding

U kunt onder deskundige begeleiding van een fitnessinstructeur in onze fitnesszaal sporten. Aan de hand van uw doel wordt er een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Zo kunt u gericht werken aan uw eigen doel. U bepaalt zelf wanneer u komt sporten. Ook kunt u na een aantal behandelingen bij Houvast Fysiotherapie onder professionele begeleiding verder revalideren. U traint dan op dezelfde toestellen als tijdens de behandelingen.
Maak uw afspraak

Voordeel van fitness bij houvast

Toegankelijk voor iedereen

Onze faciliteiten zijn niet alleen voor huidige patiënten of oud-patiënten te gebruiken. Iedereen die onder begeleiding wil trainen, is welkom in onze praktijk.

Groepslessen

Er worden verschillende groepslessen gegeven van circuittrainingen, BBB, spartaans tot bodyshape. De lessen worden op maandag tot en met zaterdag gegeven.

Tarieven

1 x per week sporten 

12 maanden  €16,00 per maand
6 maanden  €18,50 per maand
3 maanden  €21,00 per maand

Onbeperkt sporten 

12 maanden  €31,00 per maand
6 maanden  €36,00 per maand
3 maanden  €41,00 per maand

Inschrijf- en intakekosten eenmalig €25,00
Borg pasje €7,50

Groeplessen

Naast individueel trainen bieden wij ook verschillende groepslessen aan, zoals circuittrainingen, BBB, spartaans, rugtraining en bodyshape. *Neem voor meer informatie contact op.

Circuittraining
Dit is een trainingsmethode waarbij je een circuit doorloopt om je hele lichaam te trainen. Je voert een aantal oefeningen achter elkaar uit, waarbij al je spiergroepen aan de beurt komen. Deze oefeningen doen we op basis van tijd per station.

Rug groep gaat op de zelfde wijze, gericht en specifieke oefeningen voor de rug.

BBB 
BBB is een groepsles waarbij de nadruk ligt op drie groepsspieren. Het gaat om benen, billen en buik. Tijdens deze groepsles wordt er vooral getraind op krachtuithoudingsvermogen , conditie en vetverbranding.

Spartaans
Deze trainingsmethode is intensief.  Alle spiergroepen komen aan bod en er wordt gewerkt aan kracht en conditie. De oefeningen worden gedaan op basis van tijd.

Bodyshape
Bodyshape is de les die alles in zicht heeft. Er wordt gewerkt aan kracht , balans, vitaliteit en conditie. Doordat je diverse materialen gebruikt, train je altijd op een gevarieerde manier, waardoor geen enkele training hetzelfde is.