Echografie als onderzoeksmethode voor fysiotherapie

Echografie is een nog niet veel gebruikte onderzoeksmethode in de fysiotherapie. Bij Houvast Fysiotherapie in Culemborg maken we inmiddels wél gebruik van echografie. Met deze methode worden, op de plaats waar de klachten zich bevinden, door middel van geluidsgolven organen en weefsels in beeld gebracht. Wij zien dan bijvoorbeeld of er iets mis is met de pezen, spieren, slijmbeurzen of banden.

Maak uw afspraak

Fysiotherapie zonder verwijzing

Behandeling bij de praktijk of aan huis

Gespecialiseerd in het behandelen van kinderen

Echografie als innovatieve onderzoeksmethode in de fysiotherapie bij ons in Culemborg

In onze praktijk in Culemborg gebruiken we echografie om twijfels weg te nemen en vermoedens te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat wij betere inzichten krijgen in uw klachten en hierdoor een beter behandelplan kunnen opstellen. In combinatie met het reguliere onderzoek, geeft echografie een snel en helder beeld van de oorzaak van de klachten. Dit helpt om sneller een diagnose te stellen en dus een sneller herstel. Een ander voordeel van echografie is dat het geen pijn doet en niet schadelijk is voor uw lichaam.

Neem contact op

Vergoeding van de zorgverzekeraar

Echografie is onderdeel van fysiotherapie. Wilt u weten of dit door uw zorgverzekeraar vergoed wordt? Dan neemt u het best contact op met uw eigen zorgverzekeraar om dit te overleggen. Zij kunnen dit direct inzien.

Maak een afspraak voor echografie

Wilt u graag goed onderzocht worden voordat u aan een behandeling begint? Met echografie in ons fitness– en fysiocentrum in Culemborg zorgen we voor meer zekerheid en een beter behandelplan. Voor meer informatie over echografie kunt u contact opnemen met onze praktijk via 0345-512217 of info@fysiotherapieculemborg.nl. Het is ook mogelijk om online direct een afspraak te maken.