Individuele training bij de fysiotherapeut in Culemborg

Sporten, zware boodschappen tillen en lang in dezelfde houding op kantoor zitten. We vragen veel van ons lichaam. Dat u lichamelijke klachten ervaart, is dus niet zo raar. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Houvast helpen u weer soepeler en pijnvrij te bewegen.
Maak uw afspraak

Fysiotherapie zonder verwijzing

Behandeling bij de praktijk of aan huis

Gespecialiseerd in het behandelen van kinderen

Bereik uw doelen dankzij individuele training in Culemborg

Bij Houvast Fysiotherapie bereikt u onder begeleiding van personal trainer Tina uw doel. Of dat nu afvallen, gespierder worden of iets heel anders is. Met behulp van verschillende personal training-pakketten boekt u doelgericht resultaat.

Neem contact op

Individuele training en sportfysiotherapie in Culemborg

Heeft u last van een blessure aan de knie, schouder of enkel? Ook daarvoor kunt u terecht in onze praktijk. Uw sportblessures worden op een effici├źnte manier verholpen doordat wij specialist zijn op het gebied van sportblessures. Onder begeleiding van een sportfysiotherapeut wordt geanalyseerd wat uw klachten zijn en welke bewegingen de klachten hebben veroorzaakt. Aan de hand van deze analyse stellen we een behandelplan op waarin fysieke flexibiliteit centraal staat. Vervolgens gaan we aan de slag met de individuele training in onze praktijk in Culemborg.

Heeft u vragen?

Heeft u bepaalde vragen over de individuele training in onze praktijk in Culemborg? Of wilt u meer informatie over het behandelen van blessures? Of heeft u misschien een vraag over kinderoefentherapie? Neem dan contact op met onze praktijk en maak een afspraak met iemand van ons team. Telefonisch zijn wij te bereiken via 0345-512217 en per e-mail via info@fysiotherapieculemborg.nl.