Handfysiotherapie in Culemborg

Met handfysiotherapie bij ons in Culemborg kunt u de pijn, zwelling, stijfheid, tintelingen of krachtverlies van uw hand(en) verminderen of zelfs helemaal wegnemen. Deze vorm van fysiotherapie wordt vaak gebruikt voor mensen die bijvoorbeeld na een operatie letsel hebben opgelopen aan hun hand of handen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor handfysiotherapie.

Maak uw afspraak

Fysiotherapie zonder verwijzing

Behandeling bij de praktijk of aan huis

Gespecialiseerd in het behandelen van kinderen

Een snel herstel met handfysiotherapie bij onze praktijk in Culemborg

De therapeuten van Houvast Fysiotherapie in Culemborg zijn gespecialiseerd op meerdere vlakken, waaronder handfysiotherapie. Deze vorm van fysiotherapie is bedoeld voor mensen die om wat voor reden dan ook hun hand of handen minder goed kunnen gebruiken dan voorheen. Dit kan een probleem zijn met de spieren, pezen, botten, gewrichten of de zenuwen. In al deze gevallen kijken wij graag naar de mogelijkheden voor een snel herstel. Daarnaast kunt u ook voor andere klachten bij ons terecht, zoals knieklachten of schouderklachten. 

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer te weten komen over handfysiotherapie en bent u benieuwd wat onze praktijk in Culemborg voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 0345-512217 of info@fysiotherapieculemborg.nl. Wij staan u graag te woord. Wilt u direct een afspraak maken? Dat doet u eenvoudig online.

Ja, dat is vaak wel zinvol, de handtherapeut kan u met advies en informatie ondersteunen, zodat het herstel zo optimaal mogelijk verloopt. Zo nodig kan er ook een behandeling gegeven worden, bijvoorbeeld het aanmeten van een spalk, oefeningen, littekenmassage, tape etc.

Nee, diagnoses moeten officieel door een arts gesteld worden, maar de handtherapeut kan wel adviseren en u helpen in uw weg naar een arts.

Houvast Fysiotherapie