Knieklachten verhelpen bij ons in Culemborg

Wij verhelpen graag uw knieklachten bij onze praktijk in Culemborg. Wij bespreken graag uw symptomen met u, om vervolgens een behandelplan op te stellen dat voor een snel herstel zorgt. De behandeling is altijd een-op-een. We bespreken gedurende het proces altijd de voortgang en het effect van de behandeling, om deze zo nodig bij te stellen. Maak uw afspraak

Fysiotherapie zonder verwijzing

Behandeling bij de praktijk of aan huis

Gespecialiseerd in het behandelen van kinderen

Uw knieklachten worden verholpen dankzij onze experts in Culemborg

Bij Houvast Fysiotherapie behandelen we mensen met diverse klachten. Heeft u al een tijdje last van uw knie of knieën en wilt u hier graag zo snel mogelijk vanaf? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u. In onze praktijk werken we met therapeuten die allemaal gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Hierdoor rekent u bij ons in Culemborg op een behandeling die uitstekend aansluit bij uw knieklachten. Bovendien kunt u ook voor andere behandelingen bij onze fysio terecht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dry needling en handfysiotherapie. Twijfelt u of u met uw klachten bij ons terechtkan? Vraag het gerust bij ons na!

Neem contact op

Neem contact met ons op bij vragen

Wilt u graag bij ons in Culemborg langskomen om uw knieklachten te verhelpen? Neem dan gerust contact met ons op of maak online een afspraak bij onze professionele praktijk. Wij helpen u graag verder. U bereikt ons door te bellen naar 0345-512217 of door een e-mail te sturen naar info@fysiotherapieculemborg.nl.

Het kan verschillende oorzaken hebben. Zoals bijvoorbeeld een overbelasting, verkeerde houding of ongeval bij het sporten.

Ja, dat is mogelijk.

Houvast Fysiotherapie