Knieklachten verhelpen met fysiotherapie

Knieklachten kunnen, evenals diverse andere klachten, goed verholpen worden door middel van fysiotherapie. Bij Houvast Fysiotherapie in Culemborg kunt u dan ook altijd terecht in het geval van knieklachten. Wij bespreken graag met u uw symptomen, om vervolgens een behandelplan op te stellen dat voor een snel herstel zorgt. De behandeling is altijd één op één. We bespreken gedurende het proces altijd de voortgang en het effect van de behandeling, om deze zo nodig bij te stellen.

Maak uw afspraak

Fysiotherapie zonder verwijzing

Behandeling bij de praktijk of aan huis

Gespecialiseerd in het behandelen van kinderen

Een gespecialiseerde therapeut verhelpt uw knieklachten met fysiotherapie

In onze praktijk in Culemborg behandelen we mensen met diverse klachten door middel van fysiotherapie, waaronder knieklachten. Heeft u al een tijdje last van uw knie of knieën en wilt u hier graag zo snel mogelijk vanaf? Dan bespreken we graag met u de mogelijkheden. In onze praktijk werken we met therapeuten die allemaal gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Hierdoor rekent u bij ons in Culemborg op fysiotherapie die uitstekend aansluit bij uw knieklachten. Bovendien kunt u ook voor andere behandelingen bij onze fysio terecht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dry needling en handfysiotherapie. Twijfelt u of u met uw klachten bij ons terecht kan? Vraag het gerust bij ons na!

Neem contact op

Neem contact met ons op bij vragen

Wilt u graag bij ons in Culemborg langskomen om door middel van fysiotherapie uw knieklachten te verhelpen? Neem dan gerust contact met ons op of maak online een afspraak. Wij helpen u graag verder. U bereikt ons door te bellen naar 0345-512217 of door een e-mail te sturen naar info@fysiotherapieculemborg.nl.