Sportfysiotherapie in Culemborg

Tijdens onze sportfysiotherapie in onze praktijk in Culemborg wordt zorgvuldig gekeken naar uw klachten die door het sporten zijn veroorzaakt. De meeste mensen hebben blessures aan de knie, schouder of enkel. Aan de hand van uw klachten wordt een behandelplan opgesteld, zodat u zo snel mogelijk kunt revalideren.

Maak uw afspraak

Fysiotherapie zonder verwijzing

Behandeling bij de praktijk of aan huis

Gespecialiseerd in het behandelen van kinderen

Minder fysieke stress dankzij sportfysiotherapie in Culemborg

Normaliter herstelt het lichaam op zijn eigen manier na een normale sportsessie. Tijdens extreme fysieke inspanningen bestaat de mogelijkheid dat het lichaam niet genoeg veerkracht heeft om de schade te dekken. Dit is het moment wanneer blessures ontstaan. Wanneer niet de juiste aandacht en begeleiding wordt gegeven bij het revalideren, kan de schade blijven of zelfs verergeren.

Neem contact op

Revalideer sneller door middel van een behandelplan

Tijdens de sportfysiotherapie in Culemborg wordt een behandelplan opgesteld om u effectief te laten revalideren, zodat u zo snel mogelijk het sporten weer oppakt. Flexibiliteit, duurzaamheid en rust staan centraal bij het opstellen van dit behandelplan. Om eerst het probleem vast te stellen, gebruiken we bijvoorbeeld echografie. Vervolgens geven we u de juiste voorlichting en adviezen en verhogen de flexibiliteit zodat u snel weer optimaal presteert middels de sportfysiotherapie in onze praktijk in Culemborg. Onze sportfysiotherapeut beoordeelt wat wel en niet kan tijdens uw revalidatie. Wij zijn specialist op het gebied van sportblessures en hierdoor zijn wij in staat om uw sportblessures goed te verhelpen.

Meerdere behandelingen in onze praktijk

Wist u dat wij ook individuele training aanbieden voor mensen die graag 1-op-1 trainen? Zo heeft u alles zelf in de hand en blijft u enkel gefocust op uw eigen resultaat en doel. En was u al op de hoogte dat kinderen ook geholpen kunnen worden in ons praktijk middels kinderoefentherapie?

Maak een afspraak voor sportfysiotherapie

Heeft u last van een blessure of wilt u meer informatie over het voorkomen van blessures? Maak dan nu een afspraak. Of bent u benieuwd naar het team van Houvast Fysiotherapie? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0345-512217, per e-mail via info@fysiotherapieculemborg.nl of via ons contactformulier.

Ja, we hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, waarbij de nadruk ligt op preventie, voorlichting en behandeling van de sportblessures.

Houvast Fysiotherapie