Oefeningen voor de rug bij de fysiotherapeut in Culemborg

Zoekt u bij het uitvoeren van fysio oefeningen voor de rug begeleiding van een fysiotherapeut in Culemborg? Dan bent u hier aan het juiste adres. Samen bekijken we tijdens een multidisciplinair traject wat de beste vorm van behandeling is voor uw rugklachten.
Maak uw afspraak

Fysiotherapie zonder verwijzing

Behandeling bij de praktijk of aan huis

Gespecialiseerd in het behandelen van kinderen

Kies voor professionele begeleiding bij fysio oefeningen voor de rug in Culemborg

Mensen die last hebben van rugklachten krijgen vaak te horen dat zij het rustiger aan moeten doen. Een begrijpelijke reactie. Echter, als u deze aanpak voor een langere tijd hanteert, dan kan het de genezing van uw rug verstoren. Door te kiezen voor fysiotherapie in Culemborg vergoot u de kans op herstel en bovendien de versterking van uw rugspieren. Het versterken van de rugspieren helpt u om soepel te blijven, maar heeft natuurlijk ook invloed op uw algehele gesteldheid.

Neem contact op

Multidisciplinair traject voor de behandeling van uw rugklachten

Wanneer u wordt behandeld bij Houvast Fysiotherapie in Culemborg, dan bent u in goede handen. Tijdens een individuele training wordt middels een multidisciplinair traject bekeken wat de beste fysio oefeningen zijn voor uw rug en welke vorm van behandeling uw genezing versnelt of u meer fysieke flexibiliteit geeft. U kunt onder andere kiezen uit de onderstaande behandelingen die deel uitmaken van het multidisciplinair traject voor rugklachten:

Ga voor volledige versterking van uw lichaam

Kies voor een optimale verbetering van uw lichaam door naast fysio oefeningen voor de rug deel te nemen aan personal training in onze praktijk in Culemborg. Op deze manier traint u meerdere spiergroepen die elkaar ondersteunen en dit resulteert in sneller herstel of versterking van de rugspieren.

Contacteer ons

Heeft u vragen over het uitvoeren van fysio oefeningen voor de rug? Of wilt u meer weten over ons multidisciplinair traject bij rugklachten? Of bent u benieuwd naar de tarieven? Wij helpen u te allen tijde graag verder. Bel naar 0345-512217 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapieculemborg.nl.