Oefeningen voor de rug bij onze fysiotherapeut in Culemborg

Zoekt u bij het uitvoeren van fysio oefeningen voor de rug begeleiding van een fysiotherapeut in Culemborg? Voor rugoefeningen kunt u uitstekend terecht bij onze fysiotherapie. Samen bekijken we tijdens een multidisciplinair traject in Culemborg wat de beste vorm van behandeling is voor uw rugklachten. Doordat we de fysiotherapie en rugoefeningen op u aanpassen, krijgt u het beste resultaat.

Maak uw afspraak

Fysiotherapie zonder verwijzing

Behandeling bij de praktijk of aan huis

Gespecialiseerd in het behandelen van kinderen

Kies voor professionele begeleiding bij fysio oefeningen voor de rug in Culemborg

Mensen die last hebben van rugklachten krijgen vaak te horen dat zij het rustiger aan moeten doen. Een begrijpelijke reactie. Echter, als u deze aanpak voor een langere tijd hanteert, dan kan het de genezing van uw rug verstoren. Door te kiezen voor fysiotherapie in Culemborg vergroot u de kans op herstel en bovendien de versterking van uw rugspieren door middel van rugoefeningen. Het versterken van de rugspieren helpt u om soepel te blijven, maar heeft natuurlijk ook invloed op uw algehele gesteldheid.

Multidisciplinair traject voor de behandeling van uw rugklachten in Culemborg

Wanneer u kiest voor een behandeling met rugoefeningen bij Houvast Fysiotherapie in Culemborg, dan bent u in goede handen. Tijdens een individuele training bij ons in Culemborg wordt middels een multidisciplinair traject bekeken wat de beste fysio oefeningen zijn voor uw rug en welke vorm van behandeling de genezing van uw rugklachten versnelt of u meer fysieke flexibiliteit geeft. De rugoefeningen en de fysiotherapie worden dus op u afgesteld. U kunt onder andere kiezen uit de onderstaande behandelingen die deel uitmaken van het multidisciplinair traject voor rugklachten in Culemborg:

Ga voor volledige versterking van uw lichaam

Kies voor een optimale verbetering van uw lichaam door naast fysio oefeningen voor de rug deel te nemen aan individuele training in onze praktijk in Culemborg. Met deze rugoefeningen in onze fysiotherapie traint u meerdere spiergroepen die elkaar ondersteunen en dit resulteert in sneller herstel of versterking van de rugspieren.

Neem direct contact met ons op

Heeft u vragen over het uitvoeren van rugoefeningen bij onze fysiotherapie in Culemborg, wilt u meer weten over ons multidisciplinair traject bij rugklachten of bent u benieuwd naar de tarieven? Wij helpen u te allen tijde graag verder. Bel naar 0345-512217 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapieculemborg.nl. Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u van een multidisciplinair traject voor uw rugklachten.

Je kan de rug oefeningen drie keer op een dag doen. Één keer in de ochtend, in de middag en avond doen.

Als je meer last krijgt van je rug na de rug oefeningen doen, dan moet je niet meer de oefeningen voor een paar dagen. Als je klachten minder zijn, dan kan je weer de rug oefeningen hervatten. Bij vragen neem contact op met uw therapeut.

Houvast Fysiotherapie